Novice

Aktuarski predavanji na FMF

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

V torek, 28. maja 2019 ob 17:00, bo v predavalnici 2.02 Fakultete za matematiko in fiziko, Jadranska 21, potekalo predavanje Rona Gebhardsbauerja (Penn State), ki gostuje kot Fulbrightov specialist na FMF, z naslovom The US Retirement, Health, and Insurance Systems (History, Successes, and Dilemmas).

V četrtek, 30. maja 2019 ob 18:15, bo v predavalnici 2.02 Fakultete za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani na Jadranski ulici 21 v Ljubljani potekalo kolokvijsko predavanje istega predavatelja z naslovom: Actuarial Science and places where mathematics/statistics can help.

Udeležba aktuarjev dobrodošla.

 

 
   

32. skupščina SAD

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

V sredo, 20. marca 2019 ob 16.30 v prostorih Zavarovalnice Triglav na Verovškovi ulica 60b, bo na sporedu nova skupščina Slovenskega aktuarskega društva. Med drugim nam bo David Bogataj predstavil svoje delovanje v okviru AAE, ki je pripeljalo tudi do publikacije na temo izzivov staranja v EU, do katere lahko dostopate na tu.
 

   

Aktuarska delavnica

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Slovensko aktuarsko društvo 22. in 23. maja prireja delavnico na temo aktuarskega inženiringa, ki jo bo vodil Frank Cuypers. Vse potrebne informacije najdete tu.

Vljudno vabljeni!

 

   

ASTIN vabi v svoje vrste

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

ASTIN (ACTUARIAL STUDIES IN NON-LIFE INSURANCE), globalna aktuarska sekcija za študije iz premoženjskih zavarovanj pri IAA, vabi vse zainteresirane k včlanitvi. S tem se pridobi dostop do najbolj aktualnih raziskav, možnih ugodnosti pri bodočih seminarjih, mreže članov s podobnimi interesi itd..

ASTIN letno poročilo 2017/2018 je na voljo na tej povezavi.

Ogledate si lahko tudi promocijski video.

 

   

Page 1 of 3