Novice

Obvestilo Evropskega aktuarskega združenja / EAA Press release

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

EAA je naredila neodvisno poročilo o poročili za S2. Več o tem in link na poročilo najdete v obvestilu EAA o tem.

obvestilo EAA

   

Zavarovalniški horizonti odslej na spletu

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Revija Zavarovalniški horizonti izhaja od leta 2005 dalje. Takrat je na pobudo Slovenskega aktuarskega društva in posameznih članic Slovenskega zavarovalnega združenja le-to pričelo z izdajanjem revije, namenjene zavarovalništvu in aktuarstvu, saj v slovenskem prostoru ni bilo revije, posvečene le temu področju.

Odslej je brezplačno dostopna na spletni strani Slovenskega zavarovalnega združenja http://www.zav-zdruzenje.si/zavarovalniski-horizonti  (oz. v rubriki Združenje, Publikacije,  Zavarovalniški horizonti). Na voljo je v pdf in spletni različici. Dostop je mogoč tudi s tablicami in pametnimi telefoni.

   

Knjižnica SAD

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

S 1.1.2012 so člani Slovenskega aktuarskega društva oproščeni plačila vpisnine v Matematični knjižnici (FMF, Jadranska 19, Ljubljana), ki je/bo po sklepu Skupščine SAD tudi knjižnica SAD. Za včlanitev je potreben osebni dokument.

Read more: Knjižnica SAD

   

18. redna skupščina SAD

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Datum skupščine: 29.03.2012
18. redna skupščina Slovenskega aktuarskega društva

Pozdravljeni,

vljudno vas vabim na skupščino SAD, ki bo potekala 29.3.2012 ob 16. uri v prostorih Zavarovalnice Triglav, Verovškova ul. 60 b, Ljubljana. Prosim vas, da se skupščine udeležite v čim večjem številu.

Read more: 18. redna skupščina SAD

   

Page 3 of 3